Omgevingsdienst NL zoekt een inspirerende, verbindende, daadkrachtige en resultaatgerichte directeur

Omgevingsdienst NL is de vereniging van de directeuren van de 28 omgevingsdiensten in Nederland en bestaat dit jaar 11 jaar. Omgevingsdienst NL ondersteunt en verbindt de 28 omgevingsdiensten in het dagelijks streven naar een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Omgevingsdienst NL is een ambitieuze vereniging met de focus op het verbeteren en versterken van het VTH-stelsel milieu. Omgevingsdienst NL heeft als ambitie om het landelijke kenniscentrum voor het delen en ontwikkelen van kennis en expertise te worden, primair gericht op VTH-milieu en advisering over thema’s zoals circulaire economie, ZZS, omgevingsveiligheid, bodem en ondergrond, lucht en energietransitie. Daarnaast zijn er de opgaven uit het Interbestuurlijk Programma (IBP) die aandacht en energie van de 28 omgevingsdiensten en Omgevingsdienst NL vragen.

Wij zoeken een inspirerende, verbindende, daadkrachtige en   resultaatgerichte directeur. Herken je jezelf in deze kwaliteiten en wil je meer over de functie weten? Lees dan snel verder: volledige vacaturetekst voor functie Directeur Omgevingsdienst NL. Solliciteren kan tot en met 5 mei 2024.

Gerelateerde berichten