29 maart 2023: Inspiratiesessie ‘proactief samenwerken op gebied van energiebesparing’

Een dag ACTIEF aan de slag met de collega’s van alle omgevingsdiensten! Ervaringen uitwisselen op het gebied van energiebesparing: hoe doe jij het en wat kan ik daarvan leren?

Ben je vanuit een Omgevingsdienst nauw betrokken bij de opdrachtenportefeuille energiebesparing? Kom dan naar de Inspiratiesessie op 29 maart 2023 van 10 – 16 uur bij Hotel Karel V in Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseert het Informatiepunt Leefomgeving (IPLO) een verdiepende inspiratiesessie. Dit is een vervolg op de inspiratiesessie ‘proactief opdrachtnemerschap’ van 2022.

Het doel van deze verdiepingsslag is het stimuleren van een volgende stap in de samenwerking op energiebesparing, tussen gemeenten en Omgevingsdiensten.

Wat gaan we doen?
We gaan weer actief aan de slag! Deze keer gaat het NIET om de inhoud; we kijken vooral naar de organisatorische kant en hoe je de juiste relaties in de regio opbouwt.

Voorlopige opzet van het programma:

  • terugkoppeling vorige inspiratiesessie
  • terugkoppeling verkennend onderzoek en regiobijeenkomsten
  • welke stappen zijn er gezet in regionale samenwerking op energiebesparing?
  • hoe organiseer je regionaal meerwaarde op energiebesparing?
  • hoe gebruik je bestaande informatie om resultaten van energietoezicht te delen?
  • uitgebreide netwerkgelegenheid

Aanmelden

Ben jij er graag bij? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Ken jij iemand voor wie deze bijeenkomst een echte aanrader is? Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen of laat het weten via energie.iplo@rws.nl

Het definitieve programma volgt z.s.m..


Aanmeldformulier

Gerelateerde berichten