Podcastserie ‘The Starters Setup Tapes’ – voor starters op de arbeidsmarkt!

Speciaal voor starters op de arbeidsmarkt heeft Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid een aantal podcasts gemaakt. De laatste podcast ‘De quarterlife crisis – prestatiedruk en werkdruk’ uit de serie ‘The Starters Setup Tapes’ is sinds kort te beluisteren via ‘OZHZ Talk’ op (open) Spotify.

Deze podcast is onderdeel van een serie over de uitdagingen waar de generatie jonge starters op de arbeidsmarkt voor staan. Prestatiedruk, werkdruk, voor je het weet zit je in een quarterlife crisis. Hoe ga je daar mee om? En hoe voorkom je dat je echt vastloopt? Ervaringsdeskundige Jessica en universitair docent Margot vertellen erover in deze podcast, vol met praktische tips over het bespreekbaar maken, de balans tussen werk en privé en het tijdig signaleren.

Eerder verschenen ‘OZHZ Talk’ podcasts:

The Starters Setup Tapes – Solliciteren kun je leren

Special: Stage Talk – over stage lopen bij een omgevingsdienst

Special: Trainee Talk – over het traineeship bij OZHZ

Link naar Spotify pagina ‘OZHZ Talk’

Wil je meer weten over werken (of stage lopen of een traineeship volgen) bij Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid? Check dan de website.

Er zijn nog 28 omgevingsdiensten verspreid over heel Nederland. Wil je meer over (een van) deze omgevingsdiensten weten? Check dan de website(s)!

Gerelateerde berichten