Werken bij de Zuid-Hollandse omgevingsdiensten: 15 trainees starten per 1 september! 

De omgevingsdiensten van Zuid-Holland hebben tijdens de afgelopen maanden samen trainees geworven. Via ‘De Betere Wereldbaan‘ kwamen tientallen enthousiaste reacties binnen op de uitdaging voor het volgen van een traineeship bij een van de vijf omgevingsdiensten in Zuid-Holland. 

Op de selectiedag in Gouda kregen de kandidaten de gelegenheid een verdiepend gesprek aan te gaan met HR adviseurs, teammanagers en trainees uit het al lopende traineeship. Dat leverde goede gesprekken op en maar liefst 15 nieuwe trainees! Zij gaan vanaf september 2023 samen een opleidings- en ontwikkeltraject volgen en werken bij één van de diensten. 

Al ruim een jaar treden de vijf Zuid-Hollandse omgevingsdiensten steeds vaker naar buiten onder de noemer “De Betere Wereldbaan“. Door gezamenlijk op te trekken op beurzen, open dagen, in bladen en dus ook in het traineeship wordt hard gewerkt aan de positionering van de omgevingsdiensten in Zuid-Holland als uitdagende en aantrekkelijke werkgever. Werken bij een omgevingsdienst is verre van saai! Je draagt bij aan de verbetering van leefomgeving in Nederland. De leefomgeving waarin we nu en in de toekomst wonen, werken en recreëren! 

Meer weten over werken bij een van de 29 omgevingsdiensten in Nederland? Klik dan hier.

Gerelateerde berichten