Kenniscentrum

Medewerkers van omgevingsdiensten, gemeenten, landelijke overheden, provincies en veiligheidsregio’s hebben veel kennis. Kennis op het gebied vergunningverlening, toezicht en handhaving.  En op het gebied van veiligheid, luchtkwaliteit, geluid, licht, energie, afval, asbest en bodem. Om die kennis te delen en samen te vergroten zijn er twee platforms ingericht: Kennisnet en de ODNL Academie.

Kennisnet

Kennisnet is dé ontmoetingsplek voor medewerkers van de omgevingsdiensten, gemeenten, overheid, provincies, veiligheidsregio’s en andere samenwerkingspartners. Het is dé plek om jouw kennis te vergroten, delen en samen te werken aan een schone leefomgeving. Via onderstaande button log je in op Kennisnet. Nog geen inloggegevens? Klik ook dan op de button en meld je aan. 

Academie

Wil je een opleiding, training of cursus volgen om jouw kennis over het milieu, vergunningverlening, toezicht en handhaving te vergroten? Dan ben je bij de Academie aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond en meld je aan voor een van de vele cursussen.