Ontwikkelbudget nieuwe prioriteiten omgevingsveiligheid: vierde tranche van 15 september tot en met 15 oktober 2022

Het ministerie van IenW heeft besloten een vierde tranche Ontwikkelbudget nieuwe prioriteiten omgevingsveiligheid open te stellen. Het indienen van een aanvraag voor dit ontwikkelbudget is mogelijk van 15 september tot en met 15 oktober 2022. 

Informatie over ontwikkelbudget op website

Er is al veel informatie op onze website beschikbaar. U leest hier over het waarom van het ontwikkelbudget, de voorwaarden, het aanvragen en de beoordeling van de aanvragen. En een handige leidraad, die u kunt gebruiken bij het indienen van een aanvraag. Ook vindt u hier en onderaan dit bericht een kort filmpje, waarin we het ontwikkelbudget toelichten. 

Ook op deze website: samenvattingen van de projecten die in eerdere tranches een bijdrage toegekend hebben gekregen. Recent werden nog tien projectaanvragen gehonoreerd. U leest erover in dit bericht.

Het aanmelden van nieuwe, innovatieve projecten voor dit budget verloopt via het Secretariaat MVO (Meerjarenagenda Versterking Omgevingsveiligheid) bij Omgevingsdienst NL.

Vragen?

Neem dan contact op met Erica Graven, projectleider bij het Secretariaat MVO via omgevingsveiligheid@omgevingsdienst.nl.

Of stuur een whatsapp naar 06 – 130 643 22. Erica neemt dan contact met u op.

 

https://youtu.be/v660xcamwPs

Alle informatie over het ontwikkelbudget

Gerelateerde berichten